Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ανέλαβε την ευθύνη ο «Ντούμι»

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Οι μουρμούρες για τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου και πάλι στο προσκήνιο. Η ήττα από τον Ηρακλή (1-2) έκανε πιο δύσκολη την κατάσταση για τον Ρουμάνο τεχνικό. Προς το παρών η διοίκηση πάντως στηρίζει τον Ντουμτιτρέσκου.

«Η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι 100% δική μου», ανέφερε μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον «γηραιό» ο «Ντούμι». Και συνέχισε: «Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά και προσπάθησαν στο γήπεδο. Στο α’ ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από εμάς και προσπάθησε με σουτ και στημένα να σκοράρει.

Μπορούσαμε με το Ντιαλό να γυρίσουμε νωρίτερα στον αγώνα αλλά στο τετ-α-τετ δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο σιγά-σιγά ελέγχαμε τον αγώνα, είχαμε ευκαιρίες, όπως αυτή του Μίτου λίγο πριν την ισοφάριση. Με την ισοφάριση του Μίτου επιστρέψαμε στο παιχνίδι αλλά ο Ντίκα σήμερα έκανε τη διαφορά και με δύο στα δύο εύστοχα σουτ πέτυχε δύο γκολ.

Συνολικά ο Ηρακλής είχε 5 σουτ, τα 3 εκτός εστίας και τα δύο γκολ. Ο Πανθρακικός είχε 3 σουτ προς την εστία και ένα γκολ. Έδωσα συγχαρητήρια στον Προτάσοφ και στα αποδυτήρια τόνισα στους ποδοσφαιριστές μου να έχουν ψηλά το κεφάλι, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, κοιτάμε μπροστά για τον επόμενο αγώνα. Όσον αφορά τις απουσίες θέλω να αναφέρω ότι έχουμε ένα ρόστερ 32 παικτών και αυτοί που αγωνίστηκαν σήμερα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: