Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Εκμεταλλεύεται τη συνεργασία με τη Μπόκα


Ο Γκιγιέρμο Μαρίνο με τη φανέλα της Τίγρες Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη συνεργασία που ξεκίνησε με την Μπόκα Τζούνιορς, πριν από λίγο καιρό και "χτύπησε" την πόρτα της ομάδας της Αργεντινής για τον Γκιγέρμο Μαρίνο. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα και παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα, με τα όσα υποστηρίζει η "Sportday", άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε με τους ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς, έπειτα από σχετική πρόταση που έφτασε στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ. Το ρεπορτάζ τονίζει, ότι η υπόθεση του 28χρονου άσου μέσου, που μπορεί να παίξει τόσο ως "δεκάρι" όσο και ως δεξί χαφ, δεν είναι εύκολη, αλλά η Μπόκα Τζούνιος τον δανείζει με 300- 500.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 1-2 εκατ. ευρώ.

Ο Μαρίνο την Κυριακή, στην πρεμιέρα του αργεντίνικου πρωταθλήματος, μπήκε ως αλλαγή στο 46' και με δύο γκολ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Μπόκα, που είχε βρεθεί να χάνει 2-0 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς! Ο προαναφερόμενος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε (δανεικός) με τη φανέλα της Τίγκρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: