Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Μπάρτσα: Πήρε και το σούπερ-καπ ...


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε σούπερ-καπ στην Ισπανία, καθώς κέρδισε και στον δεύτερο τελικό την Ατλέτικ Μπιλμπάο με 3-0 στο "Καμπ Νόου".Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στο 50' από πάσα τα Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το 68' με εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπόγιαν στο 72'.

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν κερδίσει με 2-1 την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο τελικό του "Σαν Μαμές", έφτασε τους 8 τίτλους σούπερ-καπ ισοφαρίζοντας την επίδοση της Ρεάλ, ενώ αυτό ήταν το τέταρτο τρόπαιο που κατακτούν το 2009.

Εχούν πάρει λοιπόν το Champions League, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το σούπερ-καπ Ισπανίας, ενώ μπορούν να πάρουν και το πέμπτο την Παρασκευή στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ-καπ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ το έκτο ίσως έρθει στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων τον Δεκέμβρη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ (75' Μπούσκετς), Μάξουελ, Γιάγια Τουρέ, Κεϊτά, Τσάβι, Μέσι Ιμπραΐμοβιτς (70' Μπόγιαν), Ανρί (75' Πέδρο).
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Ουσράριτζ, Τσάβι Ετσεμπερία, Κοϊκίλι, Ορμπάιθ, Γουρπέγκι, Ντάβιντ Λόπεθ (Ιτουράσπε), Γκαμπιλόντο, Χοσέμπα Ετσεμπερία (56' Τοκέρο), Ντίαθ Ντε Τσέριο (45' Ίον Βέλεθ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: