Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

MΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ: «Ξεκινάμε με πολλά όνειρα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε τη Δευτέρα (24/8) την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την παρουσία εννέα συνολικά Ελλήνων παικτών. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν οι Μιχάλης Γιαννακίδης, Γιάννης Δεμερτζής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Καλαμπάκης, Παναγιώτης Καυκής, Χρήστος Ταπούτος, Γιώργος Τσιάρας, αλλά και οι Νίκος Καλές και Φώτης Λιούτας που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας.

Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε χαλαρό πρόγραμμα και με μπάλα, υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του Σούλη Μαρκόπουλου, Έρνεστ Ράτζεν.

«Ξεκινάμε με πολλά όνειρα, αλλά και έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Ξέρουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε, αλλά και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, που να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας και το θέαμα. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, αλλά συνεχίζουμε, περιμένουμε να δημιουργηθεί η ομάδα και να κάνουμε αυτό που πρέπει από την πλευρά μας», επεσήμανε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: