Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο Απόλλων Καλαμαριάς!



Το σήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν βρήκε λύση στα τεράστια οικονομικά προβλήματα και κατά συνέπεια του χρόνου θα αγωνιστεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής εξέπνευσε και τη θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, θα πάρει η Ρόδος.

Ο Απόλλων θα κηρύξει πτώχευση και θα μπει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης...

Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Παναγιώτης Σολομωνίδης μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" είπε: "Φάνηκε ότι λίγοι αγαπάνε την ομάδα, την οποία άφησαν μόνη της. Κάναμε μία τελευταία υπερπροσπάθεια, μαζί με τον κ. Χασεκίδη, τους οργανωμένους, τον Ερασιτέχνη και τον απλό κόσμο αλλά δεν έφτανε. Κανείς άλλος δεν βοήθησε.

Φυσικά και θα μείνουμε μαζί με τον αδελφό μου στην ομάδα, δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίξει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ορισμένοι επιχειρηματίες από την Καλαμαριά, μακριά οι ξένοι. Ο Απόλλων ποτέ δεν πεθαίνει, θα τον ξαναχτίσουμε από την αρχή, μόνο Καλαμαριώτες".

Ο πρόεδρος του Κλαμπ Φιλάθλων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, "Ροσσονέρι", Αβραάμ Περσίδης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τη δυσάρεστη εξέλιξη με την αγαπημένη του ομάδα λέγοντας: "Ο Απόλλων θα βρει και πάλι τον δρόμο του για την κατηγορία που του ανήκει και να το ξέρουν αυτοί που τον κατέστρεψαν.

Η Πολιτεία βρήκε για όλες τις ομάδες λύση εκτός από τον Απόλλωνα και σίγουρα όλοι οι πολιτικοί θα πληρώσουν τις συνέπειες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: