Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Θέμα Μαντσίνι

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Αμαντίνο Μαντσίνι για τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο την απάντηση του διεθνή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην περίπτωση του ταχύτατου εξτρέμ, από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Ζοσέ Μουρίνιο του στέλνει το δικό του μήνυμα με κάθε τρόπο. Παρότι η Ίντερ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία χθες το απόγευμα από την Μπάρι, εντός έδρας, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν χρησιμοποίησε ούτε για ένα λεπτό τον Μαντσίνι και είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια!

Μια παράμετρος πολύ σημαντική, αφού αν ο διεθνής Βραζιλιάνος αποφασίσει να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι» έστω και για μια σεζόν, ο Ολυμπιακός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει. Το σημαντικό είναι ότι οι Πειραιώτες δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα την εξέλιξη αυτή της υπόθεσης, αφού όσο περνούν οι μέρες υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν άλλοι στόχοι, πιο εύκολοι.

Ο Ντος Σάντος και το… μπαμ

Αν η περίπτωση του Μαντσίνι δεν «προχωρήσει», οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιθανό να στρέψουν την προσοχή τους αποκλειστικά στον Τζιοβάνι Ντος Σάντος (άλλες πηγές αναφέρουν και το όνομα του Πέντερσεν). Ο νεαρός Μεξικανός της Τότεναμ είναι στη λίστα των παικτών που παραχωρούνται δανεικοί, χωρίς να χρειάζεται κάποιο υπέρογκο ποσό.

Οι Πειραιώτες κρατούν ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπό του και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να προσεγγίσουν την Τότεναμ.

Τέλος, υπάρχει πάντα η περίπτωση ενός νεαρού αριστερού εξτρέμ που δεν έχει γραφτεί στον Τύπο το όνομά του και, αν αποκτηθεί, θα προκαλέσει έκπληξη, αφού πρόκειται για πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: