Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Τα πάντα είναι ανοιχτά για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί μεταγραφικά στην περίπτωση και μόνο που το ζητήσει ο Χενκ Τεν Κάτε, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ARRENA 89,2", προσθέτοντας όμως πως "τα πάντα είναι ανοιχτά".

"Εγώ ακούω τις εντολές του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Υπάρχει η νέα τετράδα των ποδοσφαιρστών που θέλουν κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Αν ο προπονητής δε μου το ζητήσει, τότε δεν θα κάνουμε κάποια κίνηση", είπε ο Πατέρας για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μιας μεταγραφής.

Για το ματς με τον Εργοτέλη, σχολίασε: "Εμεινα ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα θέλει λίγα παιχνίδι για να στρώσει και να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες και ο προπονητής έχουν βάλει τον πήχη ψηλά, ώστε να μας φέρουνε ότι ποθούμε εμείς, σαν φίλαθλοι"

Για τους Σισέ και Λέτο, τόνισε: "Εμείς σαν διοίκηση έχουμε κάνει το χρέος μας στις μεταγραφές. Ακούγονται πολλά για την άμυνα και το αν θα έπρεπε να πάρουμε ακόμα έναν στόπερ. Ήμασταν λίγο πίσω στο παρασκήνιο. Να προστατευθεί η ομάδα από το παρασκήνιο που τόσα χρόνια στερούσε τίτλους από τον Παναθηναϊκό.

Φέτος πιστεύω να έχουμε ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα.Πήραμε κάποιους παίκτες που ήταν απαραίτητοι. Οι Σισέ, Λέτο και Κατσουράνης, όπως και κάποιοι από την παλαιά φρουρά θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Τέλος, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο, είπε: "Να παραμείνουμε ενωμένοι. Θα συναντήσουμε κάποιες δυσκολίες στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να κάνει η διοίκηση με τον κόσμο είναι να προστατέψουμε την ομάδα για να πάει μπροστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: