Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Μιλάνο


Ο Μιλάνο από την αναχώρηση του Ηρακλή Ο Μάουρο Μιλάνο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και προληπτικά αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε της προπόνησης. Δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά η κατάστασή του θα εκτιμηθεί με ακρίβεια εντός της ημέρας.

Συνολικά 14 παίκτες απαρτίζουν τον βασικό κορμό ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό και απ' αυτούς θα βγει λογικά η ενδεκάδα. Σε αυτούς προστίθεται και το όνομα του Μιλάνο, που αποχώρησε, αλλά είναι στα πλάνα.

Ο Μπαντής αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος με τους βασικούς. Οι Κατσαμπής και Λέκι μαζί στο κέντρο της άμυνας, οι Μάρτος και Γιαννούλης στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τους Ντιέ και Παπαστεριανό στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Από εκεί και πέρα, έβαλε δεξιά τον Τούμα και αριστερά τον Επστάιν. Τον Ντίκα σε ρόλο οργανωτή και τον Μπόσνιακ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ έχει υπόψη του ακόμη τους Κοβαλέφσκι αντί του Μπαντή, τον Παπαζαχαρία αντί του Κατσαμπή και τον Γιάκομπ αντί του Μπόσνιακ. Ο Ουκρανός τεχνικός έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 4-2-3-1.

Η έλλειψη προστατευτικών κιγκλιδωμάτων ή πλεξιγκλάς στις κερκίδες του Καυταντζογλείου, οδηγεί -κατά τα φαινόμενα- την ΠΑΕ Ηρακλής στην απόφαση να μην διαθέσει εισιτήρια στην ΠΑΕ ’ρης για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής. Κάτι που σημαίνει ότι το πέταλο θα παραμείνει κλειστό για τους φίλους του ’ρη και θα ανοίξει για οπαδούς αντιπάλου ομάδας, μόλις ο Γιάννης Ιωαννίδης υλοποιήσει τη δέσμευσή του περί μετατροπής του Καυταντζογλείου σε ένα ασφαλές στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: