Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Προπόνηση με... "Λόλο" στον Πανιώνιο


Ο Εστογιάνοφ σε προσπάθεια του Για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στον αστράγαλο, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου στο Κορωπί. Ο Ουρουγουανός παίκτης είχε την ευκαιρία να δει τους συμπαίκτες του, αλλά και να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Από κει και πέρα, ο Εμίλιο Φερέρα είδε την Πέμπτη και τον Σμόγιε να κάνει κανονικά προπόνηση, όμως ο Κροάτης έχει μείνει αρκετά πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και φυσικά δεν υπολογίζεται για την Κυριακή και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βέλγος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Σίτο Ριέρα, ο οποίος είναι τιμωρημένος από πέρσι και πρέπει να εκτίσει δύο αγωνιστικές ποινής. Αντίθετα ο Ουέλινγκτον είναι στα πλάνα του, καθώς ήρθε η μπλε κάρτα του.

Στον μεταγραφικό τομέα, καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί. Μπορεί από την ΠΑΕ να λένε ότι έχει "κλείσει" το ρόστερ, όμως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι γίνονται κινήσεις για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού και ενός τερματοφύλακα, αλλά και υπό προϋποθέσεις ενός κεντρικού αμυντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: