Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Νέα σελίδα για τον Θερμαϊκό


Το σήμα του Θερμαϊκού Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία του Δημήτρη Τσούφη με τον Ερασιτέχνη Θερμαϊκό και έτσι ο τελευταίος αποτελεί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metrosport.gr- τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε -πλέον- Θερμαϊκός. Ο νέος μεγαλομέτοχος του Θερμαϊκού θα έχει μαζί του στο διοικητικό συμβούλιο τους Φώτη Δασκαλάκη, Θεόδωρο Φλώρο, Νικόλαο Τζώτζη, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου, ενώ τις επόμενες μέρες οι πέντε θα συνεδριάσουν για να συσταθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.

Παράλληλα ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις επαφές με παίκτες, ούτως ώστε να δημιουργήσει το ρόστερ για τη νέα χρονιά. Ετσι μετά τους Δεργιαδέ, Γιαννίδη, Καζαντζίδη, Πλατάκη, Κάρτα, Λευκαρίτη, Νάκου, Ρίζο, χθες ήρθαν να προστεθούν στην μακροσκελή λίστα και οι Νίκος Αρζουμανίδης με θητεία σε Αγροτικό Αστέρα και Κιλκισιακό, όπως και ο επίσης νεαρός μέσος Νίκος Κερμενίδης, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Δόξα Δράμας ως δανεικός από τον Ηρακλή, όπου και ανήκει.

Επίσης από τους πιτσιρικάδες του "γηραιού" πιθανόν να αποκτηθούν οι Καρλόπουλος και Μίτσικας. Πάντως, η καθυστερημένη λύση στα διοικητικά της ομάδας έχει φέρει και το πρώτο πρόβλημα στο προσκήνιο που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή στο Κύπελλο. Ο σαββατιάτικος αγώνας στην Αίγινα με τον Σαρωνικό είναι... απίθανο να πραγματοποιηθεί, καθώς δεν υπάρχει ρόστερ. Με σχετικό έγγραφο η ομάδα της Θέρμης ζήτησε την αναβολή του αγώνα, η οποία πάντως δύσκολα θα γίνει δεκτή.

Ετσι θα υπάρξει πρόστιμο 7.500 ευρώ, χωρίς βαθμολογικές συνέπειες ή θα πρέπει η ομάδα να αγωνιστεί με την ερασιτεχνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: