Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και... Μπιγιονσέ!


Η εκρηκτική Μπιγιονσέ Ενας μήνας που άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Κι αυτό γιατί η κυπελλούχος UEFA θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ την επόμενη Παρασκευή (28/8) και ένα 24ωρο αργότερα θα εγκαινιάσει το νέο υπερσύγχρονο γήπεδό της. Θα σκεφτεί κανείς ότι πολλές ομάδες έχουν διεκδικήσει σούπερ καπ και ακόμα περισσότερες έχουν εγκαινιάσει γήπεδα. Η διαφορά, όμως, στην "πρεμιέρα" του "Ντόνμπας Αρένα" βρίσκεται στον επίσημο προσκλεκλημένο, που, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Σαχτάρ, θα είναι η Μπιγιονσέ Νόουλς!

Η διάσημη Αμερικανή τραγουδίστρια και ηθοποιός αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα είναι γκεστ-σταρ στην τελετή της 29ης Αυγούστου. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Μπιγιονσέ δέχθηκε να τραγουδήσει στο Ντόμπας Αρένα. Παρότι το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο, συμφώνησε να έλθει στο Ντόνετσκ. Η συναυλία της είναι ένα δώρο για όλους τους Ουκρανούς, τον πρόεδρο της Σαχτάρ και τους οπαδούς μας» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν.

Πριν από 15 ημέρες, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο ισοπαλίες εναντίον της Τιμισοάρα. Σήμερα, όμως, εξασφάλισε από τον πρώτο αγώνα τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας 3-0 της Σιβασπόρ στην Τουρκία, ενώ το προσεχές δεκαήμερο έπονται το σούπερ καπ, τα εγκαίνια και φυσικά η εκρηκτική Μπιγιονσέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: