Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Στη διοίκηση ο Κονσεϊσάο


Ο Σέρτζιο Κονσεισάο σημειωσε ένα υπέροχο γκολ Ο Κονσεισάο θα απασχολήσει για μια ακόμη φορά τη διοίκηση και τον προπονητή του "δικεφάλου" μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Χέρενφεν. Ο Κονσεϊσάο έδειξε τον εκνευρισμό του όταν διαπίστωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει, ο Τσιρίλο το κατάλαβε κι έσπευσε δίπλα του για να τον καλμάρει.

Ο κόσμος άρχισε να τον χειροκροτεί, αλλά όταν έφτασε στη γραμμή, έδειξε ότι τουλάχιστον δεν αξίζει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ. Έδωσε με το ζόρι το χέρι του στον Κουτσιανικούλη κι έφυγε τρέχοντας και επιδεικτικά προς την καταπακτή, με αποτέλεσμα να τον αποδοκιμάσει και ο κόσμος.

Η απαράδεκτη αντίδρασή του θα συζητηθεί και αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της πρεμιέρας, αν και σε τέτοιες λύσεις δεν καταφεύγει ο Σάντος που έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι είναι ισορροπιστής.

Πάντως, τον Μάιο, πολλοί χαρακτήρισαν λάθος την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ο Πορτογάλος, φρόντισε χθες να τους δικαιώσει, επιδεικνύοντας απαράδεκτη συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: