Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί στον Αρη


Σενάρια για Κόκε Ο Σέρχιο Κόκε, ο Νάτσο Γκαρσία, ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Θέμης Κουλουχέρης είναι οι αρχηγοί του Aρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως επισημοποιήθηκε πλέον από την ΠΑΕ. Οι "κίτρινοι" κλείνουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει ο ’ρης τη νέα χρονιά, στην ουσία το ίδιο σχήμα -με τις υποχρεωτικές λόγω εθνικών ομάδων ελλείψεις- δοκιμάστηκε και στα εν Ελλάδι φιλικά παιχνίδια. Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, αυτό αφορά μόνο την επιλογή δεξιού μεσοεπιθετικού.

Οι "κίτρινοι" έχουν ολοκληρώσει την κατασκοπεία του Ατρόμητου. Ο Μαζίνιο μελετά τα στοιχεία που συνέλεξε σε συνεργασία με τον Θόδωρο Δαλκίδη για τον Ατρόμητο και τον τρόπο παιχνιδιού του και ζητά καλή και γρήγορη κυκλοφορία, κυρίως δε πλαγιοκοπήσεις για σέντρες αλλά και σουτ από τον άξονα, για να ανοίξει το συντομότερο δυνατόν η άμυνα με ένα γκολ.

Γιάχιτς: Συμφωνία με Χαλ
Αν δεν ζητηθεί να παραταθεί η παραμονή του, ο Γιάχιτς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη απόψε. Φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση που τον αφορά και θα περιμένει το "ΟΚ" των δύο ομάδων για να δρομολογήσει τα της μόνιμης εγκατάστασης στο Χαλ.

Η Χαλ προσκάλεσε τον Σάνι Γιάχιτς προκειμένου να ελέγξει την κατάστασή του μέσω εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων, να τον δει σε προπόνηση και εφόσον ο προπονητής Ματ Μπράουν αποφασίσει θετικά, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις των δύο διοικήσεων για το οικονομικό μέρος της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: