Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Τα "σφυριά"... χτυπούν Σαμαρά

samaras_celtic.jpgΣτο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ φέρεται να βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Record”. Ο Τζιανφράνκο Τζόλα θέλει να ενισχύσει την... λειψή επιθετική γραμμή της ομάδας του και για αυτό το λόγο το όνομα του Έλληνα επιθετικού βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των “σφυριών”, τα οποία ξεκίνησαν με το δεξί την πορεία τους στην φετινή Premiership.


Όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο, η Γουέστ Χαμ βρήκε κλειστές τις πόρτες των Λούκα Τόνι και Έιντγιουρ Γκουντγιόνσεν, με αποτέλεσμα να στραφεί σε λιγότερο δαπανηρές λύσεις. Η πρώτη εξ αυτών ήταν ο Τσαμάκ της Μπορντό, με τον Μαροκινό φορ να προτιμά την παραμονή του στο “Σαμπάν Νταλμά” και την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους πρωταθλητές Γαλλίας ενώ η δεύτερη αφορά στο πρόσωπο του Έλληνα φορ.



Ο Σαμαράς ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Σέλτικ με την Άρσεναλ όμως, όπως όλα δείχνουν, ο προπονητής των “καθολικών”, Τόνι Μόμπρεϊ, θα στηριχθεί στον νεοαποκτηθέντα Φόρτσουν. Από την μεριά τους, σύμφωνα με την “Daily Record”, οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ διερευνούν την πρόθεση του παίκτη για μια πιθανή επιστροφή στην Premiership, ενάμιση περίπου χρόνο μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: