Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Ότο : "Στόχος η 2η θέση"

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Οτο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τους στόχους της εθνικής μετά την ήττα από την Ελβετία. Ο γερμανός τεχνικός επισήμανε ότι στόχος πλέον είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης, ενώ υπογράμμισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην αποβολή του Βύντρα. Ο Χίτσφελντ από την μεριά του παραδέχτηκε ότι ήταν αυστηρή η αποβολή του έλληνα αμυντικού.

"Η κατάσταση έχει ως εξής… είμαστε δεύτεροι στον όμιλο. Στόχος μας από δω και πέρα είναι να καταλάβουμε τη δεύτερη θέση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 40’ με την κόκκινη κάρτα του Βύντρα που μας άφησε με δέκα παίκτες.

Είναι πολύ δύσκολο σε τέτοιου είδους αγώνα να νικήσεις τον αντίπαλο όταν αγωνίζεσαι με δέκα παίκτες και αυτός με έντεκα. Οι διαιτητές θα πρέπει να διευθύνουν τα παιχνίδια και όχι να τα κρίνουν", επισήμανε ο Ρεχάγκελ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μολδαβία (9/9):

"Πλέον το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να νικήσουμε", κατέληξε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας.

"Σκληρή απόφαση για τους έλληνες"

Ο προπονητής της Ελβετίας, Οτμαρ Χίτσφελντ, παραδέχτηκε ότι η αποβολή του Λουκά Βύντρα ήταν αυστηρή, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η αποβολή ήταν μια σκληρή απόφαση για τους έλληνες.

Η Ελλάδα ήταν μια επικίνδυνη ομάδα. Μετά το εικοσάλεπτο ανεβήκαμε αλλά δεν κάναμε φάσεις. Πήρα ρίσκο να βάλω επιθετικούς, ειδικά μετά το δοκάρι και δεν ήταν έκπληξη που σκοράραμε με στημένη φάση. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον πάγκο της Ελβετίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: