Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Εντυπωσίασαν στο Βαλκανικό

Το 40ο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στ στάδιο του Σχηματαρίου, "Ευάγγελος Δεπάστας" διεξήχθη έχοντας μεγάλη επιτυχία και σπουδαίες επιδόσεις από ελληνικής πλευράς.

Η Λορέλα Μάνου με 3.90 μέτρα στο επί κοντώ, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου με 49.07 μέτρα στη δισκοβολία και ο Γεράσιμος Θεοδώρου με 17.54 μέτρα στη σφαιροβολία χάρισαν το χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας. Τη 2η θέση στο μήκος κατέλαβε ο Νίκος Καψής και την 3η στο ύψος ο Γιώργος Σπυρόπουλος.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Λορέλα Μάνου: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση και το χειροκρότημα. Ο δυνατός αέρας εμπόδιζε τις καλές προσπάθειες. Μέσα στη χρονιά μετείχα και στο Ευρωπαϊκό της κατηγορίας στο Νόβισαντ και τώρα στο Βαλκανικό. Η χρονιά μου ολοκληρώθηκε και πλέον αυτό που θέλω είναι η ξεκούραση".

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου: "Στο ευρωπαϊκό του Νόβισαντ ήμουν 9η και τώρα έκανα ένα καλό Βαλκανικό πρωτάθλημα με το χρυσό μετάλλιο. Είμαι ευχαριστημένη για την πορεία μου μέσα στη χρονιά».

Γεράσιμος Θεοδώρου: "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καλούς ρίπτες στη χώρα μας και γι΄ αυτό έχουμε καλά αποτελέσματα στους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω και την προπονήτιά μου Βάσω Παναγιωτοπούλου για την βοήθειά της".

Νίκος Καψής: "Ήταν δύσκολος ο αγώνας και είχε κόντρα άνεμο. Εδωσα τον καλύτερο εαυτό μου παρά το γεγονός ότι είμαστε στο τέλος της χρονιάς και ταλαιπωρήθηκα το προηγούμενο διάστημα από έναν τραυματισμό στη φτέρνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: