Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Καλά τα νέα για Σνάιντερ

Καλά ήταν τα νέα για την Ιντερ σχετικά με τον τραυματισμό του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Οι εξετάσεις του ολλανδού μεσοεπιθετικού έδειξαν ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία και ότι δεν θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο 25χρονος τραυματίστηκε στη φιλική νίκη της εθνικής Ολλανδίας επί της Ιαπωνίας το Σάββατο (05/09) και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούσαν για σοβαρό τραυματισμό και μεγάλη απουσία από την ενεργό δράση. Ωστόσο, οι νέες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη την Κυριακή (06/09) έδειξαν κάποιοι μυϊκό πρόβλημα, γεγονός που ανακούφισε τους "νερατζούρι".

Περισσότερα για την κατάσταση του παίκτη θα γίνουν γνωστά τη Δευτέρα (07/09). Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι της εθνικής Ολλανδίας κόντρα στη Σκωτία την Τετάρτη (09/09), ενώ είναι πολύ πιθανό αν απουσιάσει και από το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος της Ιντερ κόντρα στην Πάρμα.

Το θετικό για την ομάδα του Μιλάνου είναι ότι μπορεί να βρίσκεται στη διάθεση του Ζοζέ Μουρίνιο για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: