Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Η βράβευση του Adelino Vieirinha


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Aπό τον Γιώργο Τουρσουνίδη παρέλαβε το βραβείο του Best Goal της 4ης αγωνιστικής ο Vieirinha για το γκολ εναντίον του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος άσος, αφού ευχαρίστησε όσους ψήφισαν το γκολ του ως το πιο όμορφο, δήλωσε: «Ελπίζω να είμαι υγιής και μαζί με τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο να πετύχουμε τους στόχους μας, να φέρουμε τον ΠΑΟΚ σταθερά στις πρώτες θέσεις. Έχω 2 γκολ στο πρωτάθλημα αν και θα έπρεπε να έχω 3, αλλά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι στο παρελθόν κι ελπίζω να μου δοθούν οι ευκαιρίες να σκοράρω στα επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε τις νίκες. Θεωρώ ότι είμαι σε καλή κατάσταση, παρόλα τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η κουβέντα με τον Πρόεδρο στα αποδυτήρια δεν ήταν κάτι καινούριο. Ο Πρόέδρος και πέρυσι ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας έδειχνε την πίστη του σε μας. Αυτές οι σχέσεις εμπιστοσύνης είναι ό,τι πιο σημαντικό για να δεθούμε περισσότερο. Πιστεύω ότι από το ματς με τον Ατρόμητο η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες, θα δουλέψουμε όλοι μαζί γι' αυτό».

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης παραδίδοντας το βραβείο, δήλωσε: «Ο Vieirinha είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να είναι υγιής και να δώσει ότι μπορεί στην ομάδα και στον εαυτό του με βάση τα εξαιρετικά του προσόντα. Εύχομαι αυτό να είναι το πρώτο βραβείο από τα πολλά που θα παραλάβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: