Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ανανεώνει ο Νέτο


Ο Νέτο με τη φανέλα του Αρη Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι δύο πλευρές και με αυτό το δεδομένο, πολύ σύντομα θα υπογραφούν τα συμβόλαια που θα δένουν τον Ντάρσι Νέτο με τον Αρη μέχρι το 2012. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεναποκλείεται ακόμη και σήμερα να πέσουν οι υπογραφές.

Προηγήθηκε η προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Ντάρσι Νέτο και τον Αρη, για την ανανέωση της συνεργασίας τους για δυο ακόμη χρόνια. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του αποφέρει μια σημαντική αύξηση αποδοχών. Ο Νέτο λοιπόν θα φορά την φανέλα του Αρη ως το 2012, δυο χρόνια ακόμη από τη λήξη του συμβολαίου του, το 2010.

Και δεν θα είναι ο μοναδικός. Μετά τους Σηφάκη, Κάλβο και Νέτο, σειρά για να επεκτείνει το συμβόλαιο του έχει ο Χαβιέ Κάμπορα. Ο Αργεντινός έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι προτιμά τον Αρη και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα. Οι άνθρωποι των "κίτρινων" είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του αυτό το διάστημα που αγωνίζεται στην ομάδα και θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να τον "δέσουν". Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Κριστιάν Νασούτι. Οι επαφές με τον εκπρόσωπο του και την Ρίβερ Πλείτ βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα θετικές εξελίξεις.

Οι διοικούντες του Αρη θα κινήσουν τις διαδικασίες για να αποκτήσουν και τον Νταρίο Φερνάντες από την Μπειτάρ, από την οποία παίζει δανεικός. Ο Αργεντινός έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις και στόχος των "κίτρινων" είναι να τον κρατήσει και για τα επόμενα χρόνια στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: