Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

AEK: Είναι πολλά τα λεφτά για Μπλάνκο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Κάθε άλλο παρά απλή φαίνεται πως είναι η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο με την ΑΕΚ ως το 2013. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού οριοθέτησε στις 800.000 ευρώ ετησίως τις απαιτήσεις του «Ζορό», ποσό που απέχει πολύ από την πρώτη πρόταση της «Ένωσης». Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε προσφέρει στον πρώτο σκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία 500.000 ευρώ (έναντι 390.000 ευρώ που εισπράττει τώρα) συν 100.000 ευρώ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αυτή τη στιγμή ο 26χρονος φορ είναι μόλις ο ένατος στη λίστα των… απολαβών των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και ο εκπρόσωπός του ζητεί να γίνει πρώτος μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Από πλευράς της διοίκησης της «Ένωσης» έχει γίνει σαφές πως θα κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο και μένει να φανεί αν η
(μεγάλη) διαφορά που έχει παρουσιαστεί σε πρώτη φάση μπορεί να γεφυρωθεί. Η διάθεση και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, αλλά οι επαφές θα συνεχιστούν μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: