Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Κάουτ: «Να μην επαναληφθούν τα περσινά…»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Λίβερπουλ πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αν θέλει να φτάσει ψηλά, όπως δήλωσε Ντιρκ Κάουτ. Οι «ρεντς» αντιμετωπίζουν την Χαλ στο «Άνφιλντ» και ο Ολλανδός επιθετικός δεν θέλει να επαναληφθεί αυτό που έγινε την περασμένη χρονιά, με τις πολλές απώλειες στα εντός έδρας παιχνίδια.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να φτάσει στους 86 βαθμούς στην Πρέμιερσιπ , όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν. Αυτό οφείλεται όχι στο ότι έχασε σε κάποιο κρίσιμο ντέρμπι, αλλά κυρίως επειδή είχε απώλειες απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες όπως η Χαλ και η Στοούκ στην έδρα της. Σύμφωνα με τον 29χρονο επιθετικό η Λίβερπουλ μπορεί να έχασε από την Άστον Βίλα φέτος, αλλά έχει πάρει το μάθημα της!

Στην συνέχεια ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ τόνισε πως: «Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πέρυσι δεν είχαμε καμιά ήττα στη έδρα μας, αλλά οι επτά ισοπαλίες μας κόστισαν το πρωτάθλημα. Το θετικό για εμάς φέτος είναι ότι σκοράρουμε με ευκολία στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που στη συνέχεια θα μας βοηθήσει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: