Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΕΔ: Στην… πυρά ο Κύρκος, «λάδι» ο Δαλούκας


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δεν έπιασε τόπο η συγνώμη του Δημήτρη Κύρκου για τα λάθη που έκανε στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Η ΚΕΔ «τιμώρησε» το διαιτητή, βγάζοντας τον από την λίστα των υποψήφιων διεθνών της UEFA.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αναμένεται να ανακοινωθούν οι δύο ρέφερι που θα δηλωθούν στη λίστα της UEFA και που θα αντικαταστήσουν τους Κύρο Βασσάρα και Χριστόφορο Ζωγράφο που αποχώρησαν.

Μέχρι χθες, ο ένας υποψήφιος ήταν ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος και θα μπει κανονικά. Ο έτερος υποψήφιος ήταν ο Κύρκος, τον οποίο ωστόσο η ΚΕΔ «καθάρισε» μετά και τη νέα τραγική διαιτησία του στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και το ακυρωθέν γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών. Σε αντίθεση με τον Κύρκο, ο Δαλούκας παρέμεινε κανονικά στη λίστα των υποψηφίων παρά τα λάθη του στο ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Στα εγχώρια, ο Ηπειρώτης ρέφερι κινδυνεύει να τιμωρηθεί από αποκλεισμό αρκετών αγωνιστικών μέχρι υποβιβασμό στη Β’ Εθνική. Ο Γιώργος Δαλούκας δεν θα έχει ανάλογη τύχη και εδώ, καθώς ο παρατηρητής Μανώλης Παπατριανταφύλλου φέρεται να έκρινε καλή τη διαιτησία του.

Κύκλοι της ΚΕΔ πάντως αναφέρουν πως μετά την επιστροφή του από τη Βουλγαρία για αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 θα τιμωρηθεί «σιωπηρά» για μία ή περισσότερες αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: