Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Τετ α τετ Αντωνίου με «Σάλπι» και «Κάρα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είχε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο «Σάλπι» την παρούσα χρονική στιγμή, αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ η κουβέντα πήγε και στο φλέγον θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και της διαφοράς που ως γνωστόν υπάρχει.

Ο Σαλπιγγίδης έδειξε με τη στάση του προς το διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος και θέλει το χρόνο του για να συζητήσει ουσιαστικά τα δεδομένα της υπόθεσής του και έτσι οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος του μήνα.

Ο Αντωνίου είχε τετ α τετ και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και συζήτησαν προφανώς το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, ο Στέργος Μαρίνος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Inpress», πλέκοντας το εγκώμιο του Τεν Κάτε και επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Ο Τεν Κάτε είναι μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Η θητεία και οι επιτυχίες του σε κορυφαίους συλλόγους και προηγμένα πρωταθλήματα προκαλούν σεβασμό. Είναι αφοσιωμένος πλήρως στη δουλειά του και προσπαθεί συνεχώς να μας μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις του.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, αφού πλέον είμαι μέλος μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Ομως το γεγονός αυτό μου αυξάνει το αίσθημα ευθύνης, γιατί θέλω να φανώ αντάξιος της επιλογής και εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Πλέον έχω και εγώ περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, γι' αυτό και η καθημερινή προσπάθεια θα είναι σκληρότερη.

Ο Παναθηναϊκός ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι άρτια οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα. Σου παρέχει όλα τα εφόδια για να δουλέψεις απερίσπαστος. Για τους συμπαίκτες μου διαπιστώνω ότι πέρα από την αγωνιστική ποιότητα που διαθέτουν, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και άψογοι επαγγελματίες. Με έχουν δεχτεί με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντάς με να αισθάνομαι άνετα και γενικά όλοι οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρηγορότερα στο νέο μου περιβάλλον. Ο μεγάλος φετινός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εχουμε τις αγωνιστικές δυνατότητες, αλλά και την ανάλογη πίστη να το κατακτήσουμε.

Στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική διαδρομή μου, η πρώτη συμμετοχή στην Εθνική Ελπίδων είναι η στιγμή που θυμάμαι εντονότερα. Αυτό που θέλω να διαγράψω είναι ένας τραυματισμός στο μάτι, που λίγο έλειψε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: