Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ζαγοράκης: Ποτέ δεν είπα οτι θα φύγω.


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στα δύσκολα πρέπει να αναλαμβάνει ο αρχηγός. Αυτό έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ ο οποίος βρέθηκε χθές Πέμπτη στην προπόνηση της ομάδας στην Σουρωτή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε τους παίκτες αλλά και ξεχωριστά με τους αρχηγούς Κονσεϊσάο, Χαλκιά και τους ζήτησε να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στα καλά αποτελέσματα καθώς όπως ο ίδιος τόνισε λίγο μετά στους εκπροσώπους του Τύπου, το κλίμα μπορεί να αναστραφεί μόλις έρθουν τα καλά αποτελέσματα.

"Αυτό που προέχει τώρα, είναι να βρούμε την ηρεμία μας και να δείξουμε στα άλλα ματς τις δυνατότητες που έχουμε και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Πρέπει να έρθουν νίκες για να αλλάξει η ψυχολογία. Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης. Εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε".

Για τη συζήτηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές, είπε: «Ξέρουν τα παιδιά τι πρέπει να κάνουν και αυτό είπαμε. Ο,τι έγινε, έγινε. Ναι, έκανε λάθος ο διαιτητής, το παραδέχθηκε. Και; Τι να το κάνω εγώ; Θα έρθουν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ; Οχι. Αρα, τι να καθίσουμε να κάνουμε; Να κλαίμε για τους βαθμούς; Πάει, τελείωσε αυτό, αν μείνουμε σε αυτό, καήκαμε Ετσι όπως ήρθανε τα πράγματα, χρειαζόμαστε ηρεμία και την ηρεμία θα μας τη φέρουν τα θετικά αποτελέσματα. Αυτό θέλουμε, αυτό ζήτησα από όλα τα παιδιά. Να βάλουνε το κεφάλι κάτω και όλοι μαζί να παλέψουμε για τα αποτελέσματα. Εχουμε χάσει κάτι σε σχέση με πέρυσι και το βλέπετε όλοι. Θα το βρούμε όμως».

«Ο ΠΑΟΚ ούτε ξεκίνησε ούτε σταματά στον Γκαγκάτση»
Για την παραίτηση του Βασίλη Γκαγκάτση, για την παρουσία του οποίου υπήρχαν πολλές αντιδράσεις, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ·που υπεραμύνθηκε αυτής της επιλογής του· θέλησε να την υποβαθμίσει, σχολιάζοντας: «Αυτό σκέφτηκε ο Βασίλης, αυτό έκανε. Παραιτήθηκε για προσωπικούς δικούς του λόγους. Δεν έχω τίποτα να πω. Ετσι έκρινε, κλείνει το θέμα. Ο ΠΑΟΚ ούτε ξεκίνησε ούτε σταματά στον Γκαγκάτση ή τον Ζαγοράκη ή τον οποιονδήποτε. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε πριν από όλους εμάς και θα υπάρχει μετά από όλους εμάς, δεν είναι πρόσωπα».

«Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω»
Οταν ρωτήθηκε για το «όλοι μαζί» που ανέφερε και για το αν υπάρχει απόφαση ή σκέψη για αλλαγή προσώπων, σημείωσε: «Καταλαβαίνω τι εννοείτε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να συνεχίζεις ενωμένος για να παλεύεις γι' αυτό που θες να πετύχεις. Και το λέω ξανά, έχουν μεγάλη σημασία πλέον τα αποτελέσματα. Αυτό κυνηγάμε, για να μπορέσουμε να γίνουμε καλά. Οσον αφορά για μένα, είδα και πάλι ότι γράφτηκε πως σκέφτομαι να φύγω, να παραιτηθώ. Εφυγα από τα γραφεία το βράδυ (σ.σ. την Κυριακή μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) και με πλησίασε ένας οπαδός και μου είπε ''άντε, ρε Θόδωρε, τι περιμένεις, διώξ’ τον'' και αυτό που του είπα παρερμηνεύτηκε. Ηθελα να του πω ότι αν είναι να φύγει κάποιος, πρώτος θα φύγω εγώ. Και αυτό κάποιοι το ερμηνεύσανε ότι σκέφτομαι να παραιτηθώ. Εντάξει, υπήρχε ένταση, κούραση, πικρία εκείνη την ώρα. Με ενοχλεί όμως που βγαίνουν και λένε ότι πάλι είπα ότι θα φύγω. Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: