Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ρεχάγκελ: Παγκόσμιας κλάσης ο Τοροσίδης


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Βασίλη Τοροσίδη ο Οτο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δεν του προκάλεσε έκπληξη η εξαιρετική εμφάνιση του διεθνή άσου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο «Τόρο» είναι από τα δυνατά όπλα που διαθέτει η Εθνική μας ομάδα.

, τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Ρεχάγκελ και στη σ«Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Βασίλης. Τα προσόντα που έχει αυτό το παιδί δεν τα συναντάς εύκολα και γι’ αυτό δεν μου προκάλεσαν καμία έκπληξη οι τελευταίες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό»υνέχεια παραδέχθηκε ότι η απουσία του «Τόρο» από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στην Ελβετία και στη Μολδαβία ήταν σημαντική:

«Ημουν πολύ προβληματισμένος που δεν είχαμε μαζί μας τον Τοροσίδη σε αυτά τα παιχνίδια και δυστυχώς η απουσία του αποδείχθηκε πολύ σημαντική για την ομάδας. Ελπίζουμε, πάντως, να τον έχουμε στα επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι εξίσου πολύ σημαντικά. Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις την Εθνική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: