Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ολα ανοιχτά...


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το θέμα της ανανέωσης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη εξακολουθεί να βρίσκεται σε... πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό. Η επιθυμία των «πράσινων» να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και μετά το τέλος της παρούσας σεζόν είναι δεδομένη, αλλά η οικονομική διαφορά που προκύπτει ανάμεσα στις δυο πλευρές εξακολουθεί να διατηρεί το ζήτημα «ανοιχτό».

Σχολιάζοντας το θέμα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αντώνης Αντωνιάδης εξέφρασε την άποψη ότι οι «πράσινοι» θα έπρεπε να έχουν ήδη τελειώσει με το θέμα, διασφαλίζοντας την παραμονή του διεθνούς φορ ενώ με δηλώσεις του ο μάνατζερ του «Σάλπι» Δημήτρης Αγγελής υπογράμμισε ότι το κώλυμα δεν είναι μόνο για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας.

«Δεν το γνωρίζω (σ.σ. γιατί δεν έχει γίνει ανανέωση), αλλά η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε ήδη να έχει κλείσει. Στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Τώρα ίσως να τον πέρασε ελαφρώς ο Τοροσίδης. Η φιλοτιμία του είναι απαράμιλλη, είναι καλό παιδί με αγωνιστικότητα μέχρι το 90'. πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του το συντομότερο δυνατόν. Δεν βρίσκονται τέτοια παιδιά εύκολα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντωνιάδης στον «Sentra 103,3».

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος του Σαλπιγγίδη Δημήτρης Αγγελής, μιλώντας στον «NovaSportFM 94,6», ξεκαθάρισε: «Δεν είχα κάποιο ραντεβού. Απλώς έγινε μία συζήτηση του κυρίου Αντωνίου με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης θέλει να είναι ήσυχος και να σκέφτεται τα παιχνίδια που είναι κρίσιμα για την ομάδα του. Θα συζητήσουμε ξανά στα μέσα Οκτωβρίου. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα για τον Δημήτρη. Θέλει να σκεφτεί όλες τις προοπτικές και να αποφασίσει».

Σε κάθε περίπτωση το φινάλε στην υπόθεση δεν αναμένεται άμεσα και σίγουρα όχι πριν από το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: