Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Μία αλλαγή για τον Προτάσοφ


Ο Γιάκομπ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή Μια αλλαγή την έχει ήδη αποφασίσει ο Προτάσοφ για την αναμέτρηση με την Καβάλα. Αλλωστε δεν μπορεί να κάνει αλλιώς... Η αλλαγή αυτή θα είναι στην επίθεση, του Γιάκομπ στη θέση του τραυματία Μπόσνιακ. Για τις υπόλοιπες αλλαγές δεν αναμένεται κάτι εντυπωσιακό. Ο Ουκρανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Τούμα στη θέση του Βουτσιά.

Οι έντεκα που προκρίνονται: Ο Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάρτος και Γιαννούλη στα άκρα της άμυνας. Οι Κατσαμπής και Λέκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντιέ και Παπαστεριανός στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Επστάιν αριστερά και τον Τούμα δεξιά. Ο Ντίκα σε ελεύθερο ρόλο και ο Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή προκύπτει ως βασική ενδεκάδα, που δοκίμασε ο Προτάσοφ στο εκπαιδευτικό δίτερμα.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι Μπόσνιακ και Ηλιάδης, συνέχισαν τη φυσιοθεραπεία. Ο τραυματισμός του δεύτερου δεν είναι τόσο βαρύς, όσο εκείνος του Κροάτη επιθετικού. Αυτό σημαίνει ότι κάνει βήματα προόδου ακολουθώντας (παράλληλα με τη θεραπεία) ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: