Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Χιώτης: "Ξέρει που θα με βρει ο Ρεχάγκελ"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Όπως και πέρυσι με την Ανόρθωση που απέσπασε "λευκή" ισοπαλία στη Βρέμη κόντρα στη Βέρντερ στην παρθενική της παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι και φέτος το κυπριακό ποδόσφαιρο πανηγυρίζει, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι πλέον σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Οι πρωταθλητές Κύπρου άφησαν άναυδη την Ευρώπη το βράδυ της Τρίτης με την παλικαρίσια ισοπαλία που πήραν μέσα στο "Βιθέντε Καλντερόν" απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον φύλακα-άγγελο της εστίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Διονύση Χιώτη, να δηλώνει:

"Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι, καθώς δεχθήκαμε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ατλέτικο κυνήγησε τη νίκη, όμως εμείς το παλέψαμε και κρατήσαμε το σκορ.

Βέβαια βρήκαμε και ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι περισσότερο, όμως δεν είμαστε αχάριστοι. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό", τόνισε ο άλλοτε γκολκίπερ της ΑΕΚ, ο οποίος σε ερώτηση για πιθανή κλήση του στην Εθνική Ελλάδα έριξε το... μπαλάκι στον Ότο Ρεχάγκελ.

"Δεν θέλω να μιλάω πολύ για αυτό το θέμα. Αν ο κύριος Ρεχάγκελ θέλει να με καλέσει, ξέρει που θα με βρεί".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον πρώτο βαθμό της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, συνιστώντας παράλληλα στους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν προσγειωμένοι ενόψει της συνέχειας στον όμιλο.

"Είμαι ευχαριστημένος με τον έναν πόντο. Δεν είναι μικρό πράγμα να φεύγεις από εδώ με ισοπαλία. Είναι καλό ξεκίνημα και πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας, ειδικά από τη στιγμή που συμμετέχουμε για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός, για να προσθέσει:

"Απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια απέναντι σε καλές ομάδες οπότε θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη.

Ήταν πολύ δύσκολα όμως προς το τέλος του αγώνα όπου το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο, υπήρχαν μερικές φάσεις όπου με μία καλύτερη πάσα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κίνδυνο. Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα και το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους.

Να σημειωθεί ότι ο επόμενος αντίπαλος για τους "κυανοκίτρινους" θα είναι η Τσέλσι του Κάρλο Αντσελότι, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται τους "μπλε" στο "ΓΣΠ" στο τέλος του μήνα για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: