Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Άρης Σύνθημα Αμπρέου εν όψει Παναθηναϊκού

Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εξέφρασε την πεποίθησή του για την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος στο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αθανάσιος Αθανασιάδης, φαίνεται να τα βρήκε με τον Ντάρσι Νέτο για την επέκταση του συμβολαίου του. Μετά το τέλος της σημερινής δυνατής προπόνησης του Ιομάρ Μαζίνιο ο Σεμπάστιαν Αμπρέου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όσο και στον ίδιο και το πώς αισθάνεται στον Άρη και την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται και η οικογένειά του.

"Είμαι πάρα πολύ καλά και αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τους περάσουμε στην βαθμολογία", σχολίασε ο Αμπρέου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ για τον ίδιο είπε πως: "Είμαι εξαιρετικά", κι επιστρέφοντας στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ τόνισε: "Θα σεβαστούμε τον αντίπαλό μας αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες για να πάρουμε τους βαθμούς στην Αθήνα".

Στην ερώτηση για το ότι πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής δεδομένου ότι παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο ο διεθνής Ουρουγουανός δήλωσε: "Σίγουρα η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη σε αυτό το παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσουμε τον αντίπαλό μας".

Όταν ρωτήθηκε για την φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες λίγο πριν από την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη από την Ουρουγουάη για τις σχέσεις του με την διοίκηση της ΠΑΕ ο Αμπρέου ξεκαθάρισε πως: "Από την στιγμή που δεν υπάρχει δήλωση από μένα δεν θα ασχοληθώ με οτιδήποτε τέτοια φημολογία", και πρόσθεσε επισημαίνοντας: "Νιώθω πάρα πολύ καλά στον Άρη.

Αυτήν την στιγμή εγκληματίζομαι με την ομάδα και η οικογένειά μου με την πόλη και θέλω να διασκεδάσω την εμπειρία μου αυτή και μέσα στα γήπεδα. Αυτό που με ενδιαφέρει την στιγμή αυτή είναι οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Παναθηναϊκό", ενώ τέλος για την υπόθεση πρόκρισης της Εθνικής Ουρουγουάης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 τόνισε: "Όπως και να έχει κερδίσαμε ένα παιχνίδι και χάσαμε ένα. Πλέον από μας εξαρτάται η πρόκριση αφού αν κερδίσουμε το Εκουαδόρ και την Αργεντινή θα προκριθούμε στο Μουντιάλ".

Στα αγωνιστικά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πρίττας και Νάτσο Γκαρσία την ίδια ώρα που ανεβάζει ρυθμούς ο Σεμπάστιαν Γκαρσία. Κι όσο για το θέμα της παραμονής του Ντάρσι Νέτο μετά από κινήσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Αθανάσιου Αθανασιάδη, φαίνεται να έχει στην τελική ευθεία της διευθέτησής του και της παραμονής του Βραζιλιάνου στον Άρη ως το καλοκαίρι του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: