Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Πανθρακικός Ανακοίνωση κατά της Ξάνθης


Ανακοίνωση με την οποία κατακρίνει την απόφαση της Ξάνθης να μην της παραχωρήσει εισιτήρια για το τοπικό ντέρμπι την Κυριακή στα Πηγάδια, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.Σε αυτήν πιο αναλυτικά ανέφερε:"Σεβόμαστε την ιστορία, δεν ξεχνάμε την καταγωγή μας. Την Κυριακή είναι η δεύτερη μας επίσημη αναμέτρηση με την γειτονική ομάδα της Ξάνθης και όπως επίσημα μας ενημέρωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αποφάσισε να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους φιλάθλους της Κομοτηνής.

Φίλαθλοι που ποτέ δεν προξένησαν ζημιές και επεισόδια. Φίλαθλοι που υποστηρίζουν την ομάδά τους με την «ψυχή» τους. Δύο γειτονικοί νομοί, δύο γειτονικές πόλεις, δύο γειτονικές ομάδες στην μεγάλη κατηγορία που λογικά θα έπρεπε να συνεργάζονται, να ανταλλάσσουν απόψεις αναλώνονται σε καθημερινές και μίζερες σκέψεις. Σε εποχές δύσκολες και για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι ακατανόητο να μην επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας.

Θα ήταν ευκαιρία την Κυριακή όλοι μαζί, μονιασμένοι να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό, ο οποίος είναι απλά ένα παιχνίδι προς τέρψιν των φιλάθλων, και ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: