Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Αμπρέου: «Πάμε για νίκη στην Αθήνα»


Με το δεξί» έχει μπει στο πρωτάθλημα ο Άρης, έχοντας εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του, αλλά την τέταρτη αγωνιστική «κατεβαίνει» στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η αποστολή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη είναι πολύ δύσκολη, αλλά ο Σεμπάστιαν Αμπρέου αισιοδοξεί, κάνοντας λόγο μάλιστα, για νίκη απέναντι στο «τριφύλλι».

«Είμαστε πολύ καλά αυτή τη στιγμή, έχουμε καλή ψυχολογία και μπορούμε να πάρουμε στην Αθήνα τους τρεις βαθμούς. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε» τόνισε αρχικά στην καθιερωμένη πλέον «Media Day» που διοργανώνει η ΠΑΕ.

Ο «Λόκο» συνέχισε μιλώντας για τον προσεχή αντίπαλο των «κιτρίνων και πρόσθεσε ότι: «Σίγουρα η προσοχή θα είναι στραμμένη σε αυτό το παιχνίδι, αλλά εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και να μην επηρεαστούμε από τη δυναμική του αντιπάλου».

Ο επιθετικός του Άρη δεν δίστασε να αναφερθεί στις φήμες σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και για τις ομάδες που λέγεται ότι ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν. «Από τη στιγμή που δεν έχω κάνει εγώ δηλώσεις δε θα κάτσω να ασχοληθώ με κάτι που λένε. Όσον αφορά την κατάσταση μου, νιώθω εξαιρετικά» είπε ο Ουρουγουανός.

Στο τέλος των δηλώσεων του, αναφέρθηκε και στις πρώτες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τη συμπρωτεύουσα. «Είμαι πολύ καλά, εγκλιματίζομαι με τη νέα μου ομάδα τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου στην πόλη (σ.σ. Θεσσαλονίκη). Περιμένω να προσφέρω στο γήπεδο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: