Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Πέταξε για Λίβερπουλ η Ένωση


Με προσοχή στην άμυνα της η ΑΕΚ πέταξε πριν από λίγο για την Αγγλία και το Λίβερπουλ με σκοπό να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση με την Έβερτον. "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", δήλωσε ο Μπάγεβιτς. Περιμένει την μπλε κάρτα του Άρτσε ο Ντούσαν. 1000 οπαδοί στο πλευρό τηςΜπάγεβιτς: "Για το καλύτερο στην Αγγλία"

Στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Λίβερπουλ και την Αγγλία, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στις δυνατότητες της Έβερτον και τόνισε πως ναι μεν το μυαλό θα πρέπει να είναι στην άμυνα, αλλά θα χρειαστεί και επίθεση για θετικό αποτέλεσμα.

"Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η Έβερτον είναι μια ομάδα που τρέχει, μαρκάρει και πιέζει πολύ. Δεν είναι εύκολο να φύγεις με τη νίκη από την Αγγλία.

Ωστόσο αν προσέξεις μόνο την άμυνα δεν μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Έχουμε καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"
, δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης λίγο πριν την αναχώρηση.

Δοκίμασε 4-2-3-1 και 4-3-3

Στη χθεσινή προπόνηση ο Σερβοέλληνας τεχνικός δοκίμασε δύο σχήματα με το 4-2-3-1 αρχικά και τον Γιουσούφ Χέρσι στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Στη συνέχεια το γύρισε στο 4-3-3 και αντί του Χέρσι έβαλε τον Ενσαλίβα.

Και στα δύο συστήματα η τριπλέτα μπροστά δεν αλλάζει με τον Λεονάρντο στα αριστερά, τον Σκόκο δεξιά ή ελεύθερο και αιχμή του δόρατος ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ζεράλντο - Γιάχιτς, λόγω της απουσίας του Μαϊστόροβιτς.

Θα περιμένει για Άρτσε

Ο Ντούσαν Μπαγεβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για την μπλε κάρτα του Άρτσε προκειμένου να γνωρίζει αν θα μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα του Λίβερπουλ και για αυτό τον λόγο τον πήρε στην αποστολή για Αγγλία.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζή, Ζεράλντο, Καφέ, Λεονάρντο, Ταχτσίδη, Χουανφράν, Αραούχο, Χέρσι, Ιορντάκε, Γιάχιτς, Σκόκο, Παυλή, Ενσαλίβα, Γεωργέα, Μαντούκα, Μάκο, Μπλάνκο, Αρσε, Γιαχάγια και Νέμεθ.

Στην Αθήνα έμειναν οι Μαϊστόροβιτς (συμπλήρωσε κάρτες με Βασλούι), Γκερέιρο(αγωνίστηκε με Λέγκια), Καράμπελας, Γκέντσογλου, Κουτρομάνος, (ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς).

Με τον "12ο" στο πλευρό της

Στην πρώτη μάχη για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της περίπου 1000 οπαδούς της που αναμένεται να κάνουν το Γκούντισον Παρκ... Φιλαδέλφεια.

Αρχικά η ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει 1850 εισιτήρια, αλλά λόγω του κόστους των πτήσεων για Αγγλία, αρκετοί θα ταξιδέψουν μεμονωμένα και θα βρουν εισιτήρια στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: