Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ηρακλής Ντίκα: "Δύσκολο το παιχνίδι με την Λάρισα"

επιμέλεια-Tenorio

Με τον Όλεγκ Προτάσοφ να αναμένει την ενσωμάτωση του Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι με την υπόλοιπη ομάδα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Λάρισα στο άδεια λόγω τιμωρίας Καυτανζόγλειο Στάδιο.Ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νικουλάε Ντίκα, φρόντισε μέσα από τις δηλώσεις του να επιστήσει την προσοχή όλων στις τάξεις της ομάδας για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

"Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Λάρισα που δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία ξεκίνησε να παίξει και στο Europa League. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός και δυνατός αγώνας μεταξύ μας".

Κι όσο για την εμφάνιση της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της περασμένης Κυριακής όπου οι "κυανόλευκοι" ηττήθηκαν με 1-0 ο Ντίκα δήλωσε: "Πολλά είναι αυτά που θα έπρεπε να είχαμε με την ΑΕΚ, τα οποία ωστόσο δεν τα είχαμε", και εξήγησε ότι: "Εκτός του γεγονότος ότι δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία και δεν εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή".

Σε ερώτηση για την συνέχεια τόνισε: "Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας ώστε να πάψουν να μας στέκονται εμπόδιο", και τέλος για την δική του απόδοση είπε: "Προτιμώ να μη μιλήσω για τη δική μου απόδοση, αφού αυτό που έχει σημασία είναι το πώς λειτουργεί ολόκληρη η ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, δουλεύουμε ομαδικά και η εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο προέρχεται από το σύνολο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: