Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Πηλαδάκης: «Με προβληματίζει η εικόνα της ΑΕΛ..»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στενοχωρημένος δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας μετά την ισοπαλία της ομάδας του με σκορ 2-2 στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο «ισχυρός» άνδρας των Θεσσαλών παρουσιάστηκε προβληματισμένος με το γεγονός πως η ομάδα του προηγήθηκε με σκορ 2-0 αλλά δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα της νίκης.


Οι δηλώσεις του Κώστα Πηλαδάκη:

«Ως αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το 2-2 με τον Ατρόμητο στην έδρα μας. Είναι λογικό όταν δεν κερδίζει η ομάδα σου. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν να σκοράρουν οι ομάδες. Βεβαίως νομίζω ότι η ομάδα μας έπαιξε καλύτερα καθώς τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήταν από ατομικά λάθη.

Όταν χάνεις ένα παιχνίδι ή όταν φέρνεις μια ισοπαλία και έτσι όπως ξεκινήσαμε με την απόδοση της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι, αποκλείεται να μην είσαι στεναχωρημένος. Θα πρέπει αυτό να μην μας καταβάλει και θα πρέπει η ομάδα να βρει τις λύσεις, διότι η ΑΕΛ έχει τρομερή ποιότητα. Χρειάζεται ψυχολογία»/

«Με προβληματίζει όταν μια ομάδα κερδίζει 2-0, έχει δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι. Σε προβληματίζει, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Έχουμε ποιότητα, έχουμε και βάθος αλλά θα πρέπει να παίρνουμε και αποτελέσματα. Έμεινα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: