Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Έξω φρενών με Χέρενφεϊν ο Καλού!


Επιμέλεια: Δ.Μ.


Σε σοβαρές σκέψεις για το μέλλον της καριέρας του στη Χέρενφεϊν έχει μπει ο Μποναβεντούρε Καλού. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός έχει εξοργιστεί με την επιλογή της τεχνικής ηγεσίας να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα των παικτών που θα αγωνιστούν στους ομίλους του Europa League (σ.σ. είχε αγωνιστεί κανονικά στα δύο παιχνίδια των προκριματικών με ΠΑΟΚ) και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως: «Δεν αισθάνομαι πως οι άνθρωποι εδώ με εμπιστεύονται»!

«Δεν κατάλαβα το λόγο. Είχα την εντύπωση ότι θα βρισκόμουν στη λίστα, διότι είχα παίξει και στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ και είχα ενεργό ρόλο. Είναι λογικό… Αλλά από την άλλη τίποτα δεν με παραξενεύει εδώ πλέον», τόνισε αρχικά ο έμπειρος χαφ και συνέχισε:

«Μια ευκαιρία δικαιούμαι και δεν την έχω. Δεν νιώθω ότι εδώ οι άνθρωποι με εμπιστεύονται»! Να σημειώσουμε πως ο Καλού πήρε φέτος μεταγραφή για την ολλανδική ομάδα, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο. Εφόσον η κατάσταση δεν αλλάξει τους επόμενους μήνες θα αναζητήσει τον Ιανουάριο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: