Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Eσπανιόλ Ρεάλ 0-3

Με πρωταγωνιστή τον Κακά, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από τη Βαρκελώνη. Η "βασίλισσα" επικράτησε με 3-0 στο νέο γήπεδο της Εσπανιόλ, κάνοντας "κακό ποδαρικό" και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα.

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3 (39’Γκρανέρο, 77’Γκούτι, 90’Ρονάλντο)

Ο Κακά ήταν αυτός που καθοδηγούσε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από τον βραζιλιάνο άλλωστε ξεκίνησαν τα δύο από τα τρία γκολ της Ρεάλ.

Στο 39ο λεπτό Κακά και Γκρανέρο συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίγει το σκορ. Ο πρώην άσος της Μίλαν επιχείρησε να διπλασιάσει τα τέρματα των "μερένχες" με σουτ στο 57ο λεπτό αλλά ο Τσίκα είπε "όχι". Η Εσπανιόλ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Το δεύτερο γκολ μπορεί να το πέτυχε ο Γκούτι, αλλά η ενέργεια ανήκει ολοκληρωτικά στον Κακά, καθώς πέρασε την μπάλα με άψογο τρόπο στον ισπανό που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Μπενζεμά στο 65ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: