Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Α1 Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκε η "πεντάστερη"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός παρουσίασε την Παρασκευή (16/10) το πρώι, σε ειδική εκδήλωση τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2009-2010, με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν όλοι οι παίκτες των "πρασίνων", το τεχνικό επιτελείο, αλλά και πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, μαζί με το γιο του Δημήτρη.

Για τη νέα σεζόν, η Adidas που ντύνει και τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, παρουσίασε 3 εμφανίσεις, τις κλασικές πράσινη και λευκή, αλλά και μία με γαλάζιες αποχρώσεις, οι οποία ξεχώρισε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την Adidas για επιπλέον 3 χρόνια, μένοντας και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες από τη δεκαετή συνεργασία που έχει προηγηθεί.

Στις όμορφες στιγμές της εκδήλωσης, ήταν μία πράσινη με το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά και η στιγμή που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρέλαβε από τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, μία γαλάζια φανέλα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε:

"Πέρυσι με την Adidas κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ελπίζουμε σε νέες μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον. Στόχος μας και τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων".

Ο αρχηγός των "πρασίνων", Δημήτρης Διαμαντίδης, είπε με τη σειρά του:

"Ελπίζουμε πάνω από όλα να είμαστε υγιείς. Σιγά σιγά παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε όσα πετύχαμε και πέρσι. Έχουμε προβλήματα. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν τα παιδιά. Όσοι είμαστε όμως ετοιμοπόλεμοι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αναπληρώσουμε το κενό".

Ο προπονητής των επιτυχιών, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει:

"Είναι δύσκολο να δουλεύεις χωρίς τέσσερις παίκτες. Είναι δύσκολο ακόμα και για την προπόνηση. Ελπίζουμε ότι σιγά σιγά θα επιστρέψουν και θα μπούμε σε κανονικό ρυθμό".

Ένα από τα νέα αποκτήματα των πρωταθλητών, ο Γιώργος Μπόγρης είπε για την νέα του ομάδα:

"Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει το καλύτερο προπονητικό πρόγραμμα και τους καλύτερους συμπαίκτες. Ελπίζω του χρόνου η νέα φανέλα να έχει έξι αστέρια και όχι πέντε".

Ο Σέρβος Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος εντάχθηκε το φετινό καλοκαίρι στην "πράσινη οικογένεια", δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να διατηρήσει τα σκήπτρα της".

Τέλος, ο Νικ Καλάθης που από φέτος θα φοράει τη φανέλα το τριφύλλι, έκανε τη δική του ευχή:

"Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, με αυτή την ομάδα, με αυτόν τον προπονητής και αυτούς τους συμπαίκτες. Εύχομαι του χρόνου η εμφάνισή μας να έχει έξι αστέρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: