Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟ: Τράβηγμα ο Γιούρκας


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Περίπου μια εβδομάδα εκτός δράσης θα μείνει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, μια και οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Καβάλα ο Χριστοδουλόπουλος. Μέσα ο Ζιλμπέρτο. Ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Σισέ.

Μια εβδομάδα εκτός ο Γιούρκας

Τράβηγμα, τελικά, υπέστη στον τετρακέφαλο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο παίκτης θα μείνει εκτός για πέντε με επτά μέρες. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι ίσως η απουσία του να είναι μεγαλύτερη, μετά το τράβηγμα και δεν αποκλείεται να λείψει για δυο εβδομάδες.

Σε ότι αφορά, τώρα, την αποστολή για το παιχνίδι με την Καβάλα, εκτός έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Δάρλας και φυσικά οι Σεϊταρίδης, Κλέιτον, Μαχελής, Μάντζιος, Τζιόλης. Μέσα είναι ο Ζιλμπέρτο, παρά τα κουραστικά του ταξίδια με την Εθνική Βραζιλίας.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δάρλας, Πετρόπουλος και Μαχλελής. Ο Τζιμπρίλ Σισέ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: