Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Με Κοντρέρας κόντρα στον ΠΑΣ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ο Πάμπλο Κοντρέρας στο σαββατιάτικο (19:00, Novasports 1) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, σύμφωνα με όσα έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο Χιλιανός στόπερ επέστρεψε μετά από δύο περίπου εβδομάδες στο κανονικό πρόγραμμα του «Δικέφαλου», αφού είχε τραυματιστεί και είχε μείνει για περίπου έναν μήνα εκτός δράσης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι «ασπρόμαυροι», ο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζής, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Σορλέν και Ιβιτς. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Κουτσιανικούλης, δεξί ο Κονσεϊσάο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Παπάζογλου (αν και ο Βιεϊρίνια και ο Μουσλίμοβιτς έχουν πιθανότητες να παίξουν ως βασικοί κόντρα στον ΠΑΣ).

Με τους Νέους ο Σνάουτσνερ

Την ετοιμότητά του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε αγώνα Νέων του ΠΑΟΚ θα διαπιστώσει ο Φερνάντο Σάντος, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Είναι λίγο πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας, αλλά δεν θα μπει αμέσως σε παιχνίδι των μεγάλων. Θα τον τεστάρουμε σε αγώνα των Νέων για να διαπιστώσουμε αν έχει ενοχλήσεις», ανέφερε ο 55χρονος προπονητής. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Πολωνός μπακ θα παίξει αύριο το μεσημέρι στις 13:00 στο ματς κόντρα στην ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόστιμο σε Βερόν

Πρόστιμο στον Ρικάρντο Ματίας Βερόν επέβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού ο Αργεντινός καθυστέρησε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα από τη διοίκηση.

Ο 28χρονος μέσος είχε φύγει με άδεια την προηγούμενη Τρίτη και ήταν υποχρεωμένος να επιστρέψει την Παρασκευή για να δώσει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας. Ωστόσο, ο Βερόν γύρισε τη Δευτέρα στη συμπρωτεύουσα. Η ΠΑΕ ερεύνησε την υπόθεση και αφού ενημέρωσε –ως όφειλε- πρώτα τον ποδοσφαιριστή, δημοσιοποίησε το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: