Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Λέει το «ναι» ο Άαρον Μάιλς

Ο Άαρον Μάιλς είδε και απόειδε με το ΝΒΑ και τελικά φαίνεται να αποφασίζει Ευρώπη και συγκεκριμένα Ελλάδα αλλά βορειότερα από την περσινή του στέγη. Μάλιστα 504 χιλιόμετρα βορειότερα από την Αθήνα και τον Πανιώνιο. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ δείχνει ότι το έχει πάρει απόφαση ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Άρη και θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης κάτι που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και σήμερα από την ΚΑΕ, μιας και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για την νέα περίοδο.
Ο Άαρον Μάιλς είχε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του, με τον τελευταίο να τον ενημερώνει για το έντονο ενδιαφέρον του Άρη, ενώ όσο περνάνε οι ώρες καλύπτεται και η οικονομική διαφορά που υπήρχε σε πρώτη φάση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στον Άρη περίμεναν αργά χθες το βράδυ να φτάσει στα γραφεία της ΚΑΕ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Άαρον Μάιλς, λόγω διαφοράς της ώρας με τις Η.Π.Α θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη, ίσως και σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να αναμένεται ακόμα και η επίσημη συνεργασία των δύο πλευρών.
Ο Άαρον Μάιλς εξέτασε όλες τις παραμέτρους, μίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την πραγματικότητα στην Ελλάδα και τον Άρη, ο ίδιος είχε και από πέρυσι μία καλή εικόνα για την ομάδα, με τον Αμερικανό να θέλει να μιλήσει και με τον Φώτη Κατσικάρη ώστε να συζητήσουν τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, τι ακριβώς θέλει ο Έλληνας τεχνικός από τον ίδιο μέσα στο γήπεδο.
Ο προπονητής του Άρη έφτασε αργά χθες το βράδυ από την Ισπανία, συγκεκριμένα από την Βαλένθια, οπότε μία επικοινωνία του με τον Άαρον Μάιλς θα γίνονταν τις πρώτες πρωινές ώρες ή σήμερα το πρωί, ώστε και ο Φώτης Κατσικάρης με την σειρά του να τον πείσει ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Οπότε όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το θέμα του Άαρον Μάιλς θα κλείσει οριστικά σήμερα, θετικά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με τον Αμερικανό να λέει το «ναι» στην πρόταση των «κιτρίνων. Επειδή όμως πολλά έχουν δει τα… μάτια των ανθρώπων του Άρη, εξακολουθούν να έχουν ορισμένα ονόματα στην λίστα τους.
Επόμενο βήμα για τον Φώτη Κατσικάρη, μόλις κλείσει το θέμα του Άαρον Μάιλς θα είναι η προσθήκη ενός παίκτη μέσα στην ρακέτα. Αν παραμείνει ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον τότε ο συγκεκριμένος παίκτης μέσα στην ρακέτα θα είναι Αμερικανός, μιας και υπάρχει αυτή η δυνατότητα ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές για ορισμένους παίκτες. Βέβαια τα περισσότερα χρήματα θα πάνε στην περίπτωση του Άαρον Μάιλς, οπότε το μπάτζετ για τον ψηλό θα είναι μικρότερο.
Σχετικά με το θέμα του Τζερεμάια Μάσει, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε με τον Αμερικανό να μένει στην κερκίδα στον δεύτερο αγώνα της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πάντως η Μπεσικτάς δείχνει να πιέζει αρκετά την «Βασίλισσα» και κυρίως τον Μάσει για να τον αποκτήσει έστω και με την μορφή δανεισμού για την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: