Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Εκτός ο Μαντούκα *


Το πρόβλημα που αντιμετώπισε χθες ο Γκουστάβο Μαντούκα δεν υποχώρησε και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από μια διάταση στον προσαγωγό και για προληπτικούς λόγους δεν θα συμμετέχει στο ματς.

Η εξέλιξη αυτή, ενδεχομένως να δώσει την ευκαιρία στον Παναγιώτη Ταχτσίδη να ξεκινήσει βασικός. Υπήρχε η σκέψη από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, εφόσον ο Μαντούκα δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, να τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ο νεαρός εξτρέμ. Πιθανότατα να δούμε στην αρχική σύνθεση και τον Χέρσι, ο οποίος μέχρι χθες προοριζόταν για τη δεξιά πτέρυγα.

Αναλυτικά η πιθανή σύνθεση θα αποτελείται από τους: Κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο, Άρσε, Ενσαλίβα (σ.σ.: ο Μαϊστόροβιτς προέρχεται από δύο αγώνες με τη Σουηδία), και Καράμπελα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καφές και ο Μάκος (ή ο Γιαχάγια). Δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Χέρσι, αριστερά ο Ταχτσίδης και ο Σκόκο θα είναι πίσω από τον Μπλάνκο.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ζεράλντο Άλβες και Γιώργος Αλεξόπουλος, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: