Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Συνάντηση για Αντριάνο

adrianoooooooooooooo.jpgΟ Ζίκο ανέφερε σε συνέντευξη του ότι θέλει τον Ιανουάριο δύο με τρεις παίκτες για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Ενας από αυτούς είναι ο Αντριάνο, του οποίου ο μάνατζερ θα έρθει στην Αθήνα την Δευτέρα για να συναντηθεί με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» και επιστήθιο φίλο του. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη λίστα του Ζίκο και δεν αποκλείεται να συζητήσουν για τον φορ της Φλαμένγκο. Ποιους άλλους έχει στο στόχαστρο του ο προπονητής του Ολυμπιακού. Φουλ επίθεση με Αστέρα.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός των πρωταθλητών κατά κύριο λόγο κοιτάει συμπατριώτες του καθώς τους γνωρίζει καλύτερα. Εκτός από τον Αντριάνο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του, υπάρχουν και οι Μανσίνι. Ντιέγκο Σόουζα και Καρβάλιο.
Το μόνο που απομένει για να ξεκινήσουν οι επαφές είναι ο Ζίκο να συναντηθεί με την διοίκηση του συλλόγου με τον Βραζιλιάνο να ζητάει καταρχήν τον επιθετικό της Φλαμένγκο και πρώην της Ίντερ που βγάζει μάτια στο πρωτάθλημα της χώρας του. Ενα επιπλέον όπλο των «ερυθρολεύκων» για την μεταγραφή είναι ο προπονητής του που μπορεί να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο μάνατζερ του Αντριάνο, Ζιλμάρ Ρινάλντι αποκάλυψε σε ιταλική εφημερίδα ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα την Δευτέρα για να συναντηθεί με τον Ζίκο και την Τρίτη θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη για να δει το ματς με την Σταντάρ Λιέγης. Από μόνη της αυτή η συνάντηση βγάζει σενάρια για ομιλία και για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Στην ατζέντα του Ρινάλντι υπάρχει και ο 22χρονος Κάιο που αγωνίζεται στην Ιαπωνία.
Επίσης, οι Πειραιώτες κοιτάζουν και την περίπτωση του Ντιέγκο Σόουζα. Ο 24χρονος άσος της Παλμέιρας είναι ακριβός (όπως και ο Αντριάνο) και κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Πιο προσιτή φαίνεται να είναι η περίπτωση του Μανσίνι αφού ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει από το καλοκαίρι με την Ίντερ για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου μέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: