Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Να διακόψει το σερί του!


Σουλτανίδης και Ονουάτσι πανηγυρίζουν... Μπορεί στον Παναθηναϊκό να θέλουν το "7 στα 7" στο πρωτάθλημα, όμως στην Καβάλα πιστεύουν στο "3 στα 3" στο "Ανθή Καραγιάννη"! Η πίστη ακόμη και για τη νίκη στο παιχνίδι με το "τριφύλλι" είναι διάχυτη, αφού η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και έχει ένα τεράστιο κίνητρο. Να διακόψει το σερί του Παναθηναϊκού!

Ο Γιάννης Παπακώστας μιλώντας τους παίκτες του ήταν ξεκάθαρος και τους τόνισε ότι θα πρέπει αυτοί να επιβάλλουν το παιχνίδι τους στον Παναθηναϊκό. Η Καβάλα δε θα δείξει διατεθειμένη να παίξει το ρόλο του κομπάρσου, όπως άλλωστε το έχει δείξει μέχρι σήμερα. «Έχετε δυνατότητες και όλοι σας πιστεύουν», ήταν μερικά από τα λόγια της ψυχολογικής «ντόπας» του Αρκάδα τεχνικού, που όπως όλα δείχνουν, ειδικά μετά το διπλό της Πέμπτης, έχει καταλήξει στους «11» της Κυριακής.

Κερδίζει έδαφος ο Κάλατς...
Ο Ζέλικο Κάλατς δείχνει στο φίνις να κερδίζει τη μάχη κάτω από τα δοκάρια, αφήνοντας για πρώτη φορά φέτος τον Ιτάνζ στον πάγκο. Η τετράδα της άμυνας θα είναι η γνωστή. Δηλαδή, δεξιά ο Παβίσεβιτς, αριστερά ο Οικονόμου και στο κέντρο της άμυνας οι Ντουγκλάο και Ψωμάς. Μπροστά τους θα παίξουν ο Ντομπρασίνοβιτς και ο Ντουκρόκ, ενώ κάποια στιγμή όταν κουραστεί ο αρχηγός, θα δώσει τη θέση του στον Πόποβιτς.

Ο Ορούμα με τον Μεντί θα κάνουν το παιχνίδι στο κέντρο, έχοντας βοηθούς και συνάμα «επιθετικά βέλη», τους πολύ γρήγορους, Ονουάτσι και Σουλτανίδη.

Εκτακτά αστυνομικά μέτρα...
Σε εγρήγορση βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την άφιξη και παραμονή στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» των οπαδών του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Έπειτα από σύσκεψη στην οποία έλαβαν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, αποφασίστηκε να υπάρξει διακριτική παρουσία της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή που οι φίλοι του «τριφυλλιού» πατήσουν το πόδι τους στη μακεδονική πόλη μέχρι τη στιγμή που θα αποχωρήσουν από αυτήν.

Συν τοις άλλοις, ο έλεγχος κατά την είσοδό τους στο γήπεδο αναμένεται να είναι εξονυχιστικός (μάλιστα λέγεται ότι θα απαγορεύονται και οι ομπρέλες!), καθώς πρόθεση της αστυνομίας είναι τα πάντα να κυλήσουν ομαλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: