Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

«Ζημιά στον Ολυμπιακό»

fitani.jpgΤην αισιοδοξία του ότι ο Αστέρας μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε ο Σωκράτης Φυτανίδης με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό. «Έχουμε κάνει τη ζημιά στους μεγάλους τα τελευταία χρόνια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων ο αμυντικός της ομάδας της Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φυτανίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Τα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους εκτός από δύσκολα είναι και πολύ επικίνδυνα γιατί κάθε λάθος πληρώνεται. Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, είτε έναν, είτε τρεις βαθμούς, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο, ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες αυτού του παιχνιδιού, αλλά δεν έχουμε άγχος. Έχουμε παίξει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος από την πλευρά του ξέρει ότι η δική μας ομάδα δεν είναι από αυτές που δεν έχουν στόχους ή ότι φοβούνται. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι χωρίς άγχος και βγάζοντας ό,τι καλύτερο έχουμε στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Στο παρελθόν έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε τους μεγάλους αντιπάλους, έχουμε κάνει ‘ζημιές’ και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο».

Για την πορεία του Αστέρα φέτος: «Έχουμε δουλέψει πολύ για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα, αλλά θέλουμε βελτίωση σε πολλούς τομείς στους οποίους υστερούμε. Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στο γήπεδο μας, το οποίο πρέπει να ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε για εμάς, γιατί το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Δεν κοιτάμε τον βαθμολογικό πίνακα και ούτε μπορούμε να λέμε ότι έχουμε καταφέρει κάτι. Κοιτάμε με αισιοδοξία και σοβαρότητα το μέλλον».

Για τον Μάριο Γκόμες: «Σε ό,τι αφορά τον προπονητή της ομάδας, Μάριο Γκόμες, αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν και εκείνος σε εμάς και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε αυτά που ακούγονται και γράφονται. Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος δουλειάς και φιλοσοφίας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο».

Για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ: «Είναι σε πολύ κατάσταση ο Ντάνιελ και μας έχει βοηθήσει πολύ με την απόδοσή του. Του εύχομαι να εξελιχθεί περισσότερο. Είναι καλό παιδί και του αξίζει να προχωρήσει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: