Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ζιλέτ:"Για όλα φταίει ο Μπενίτεθ"!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ευθεία επίθεση κατά του Ράφα Μπενίτεθ εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Ζόρζ Ζιλέτ, τον οποίο κατηγόρησε πως ως υπεύθυνο για την κακή πορεία της ομάδας.

Ζιλέτ και Μπενίτεθ από την αρχή της συνεργασίας τους ήταν στα... χαρακώματα με εκατέρωθεν δηλώσεις μειωτικού χαρακτήρα. Για αρκετό διάστημα ωστόσο οι δυο άνδρες σήκωσαν λευκή σημαία για το καλό της Λίβερπουλ, κάτι που τελικά δεν κράτησε για πολύ.

Με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Ζορζ Ζιλέτ, υπεραμύνθηκε της επένδυσης του το καλοκαίρι που μας πέρασε, και κατηγόρησε τον Μπενίτεθ πως εκείνος ευθύνεται για την κακή πορεία της ομάδας.

"Για τα χρήματα που επενδύθηκαν περιμέναμε περισσότερα. Τώρα αν η ομάδα δεν γίνεται καλύτερη δεν είναι εξαιτίας του Ζιλέτ ή του Χικς, αλλά του προπονητή και των σκάουτερ. Πρέπει να ξέρεις να κάνεις κουμάντο με τα χρήματα που έχεις", ήταν τα πρώτα λόγια του Ζιλέτ που στην συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος.

"Το καλοκαίρι υπήρξαν αρκετά χρήματα για μεταγραφές, αν κάποιος το αμφισβητεί ας δει τα έσοδα και τα έξοδα".

Η Λίβερπουλ ξόδεψε 45 εκ. ευρώ περίπου για μεταγραφές το καλοκαίρι, με τον Ζιλέτ να ισχυρίζεται πως υπήρχαν ακόμα 15 εκ, τα οποία ο Μπενίτεθ δεν εκμεταλλεύτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: