Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Βερπακόφσκις: "Ερχόμασε για την νίκη"


Ο Βερπακόφσκις πανηγυρίζει στην Τρίπολη Ο Μάρις Βερπακόφσκις πήρε το... όπλο του. Ο Λετονός επιθετικός του Εργοτέλη, κατάφερε να βρει δις το δρόμο προς τα δίχτυα στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και πλέον να αρχίσει και την... απόσβεση. Την Τρίτη μίλησε τόσο για την ομάδα του, όσο και για το ματς Ελλάδα-Λετονία.

Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: "Περιμέναμε ότι θα γίνει ένας σκληρός αγώνας. Ο Αστέρας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά για εμάς αποτελούσε κίνητρο το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν τον είχε νικήσει ποτέ. Κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε πολύ".

Φυσικά ρωτήθηκε και για τα δύο γκολ που σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα τα πρώτα μου γκολ με τη φανέλα του Εργοτέλη, αλλά αυτό που με χαροποιεί ακόμα περισσότερο είναι η νίκη. Δεν θα είχαν καμία αξία τα γκολ μου αν δε νικούσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ και προσφέρω στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας".

Ο Μάρις Βερπακόφσκις, μίλησε και για το Ελληνικό πρωτάθλημα: "Πριν να έρθω στην Ελλάδα γνώριζα τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα παρατηρώ ότι υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και πολλές θα βρεθούν να παλεύουν ταυτόχρονα για την είσοδο στην πεντάδα και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρώ ότι μέχρι τη τέλος το πρωτάθλημα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον".

Ο Λετονός επιθετικός αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος, αλλά και οι συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια τους: "Εμείς θέλουμε να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι αναζητώντας τη νίκη. Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και θα πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πανηγυρίζουμε για το οτιδήποτε. Η προσπάθεια τώρα αρχίζει".

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο: "Είδαμε ότι σιγά σιγά αυξάνεται ο αριθμός των φιλάθλων που έρχεται στο Παγκρήτιο. Εμείς τους θέλουμε δίπλα μας και να ξέρουν ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προσφέρουμε θέαμα".

Ο Βερπακόφσκις, θα τεθεί το Σάββατο στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, αντίπαλος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010. Ο έμπειρος επιθετικός, έδειξε την αισιοδοξία του για την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος, καθώς είπε: "Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, ο νικητής του οποίου θα έχει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν θα έρθουμε στην Αθήνα για να χάσουμε. Θα παλέψουμε σκληρά για τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: