Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση απάντηση από τον Αρη


Οι οπαδοί του Αρη στο γήπεδο του Πανθρακικού Μία μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης, ως συνέχεια μιας τοποθέτησης της ΠΑΕ Πανθρακικός που θίγει εμμέσως τους αρειανούς ταξιδιώτες και οπαδούς, οι οποίοι έδωσαν το παρών στον αγώνα της Κομοτηνής. Οι "κίτρινοι" αναφέρονται στις συνθήκες φιλοξενίας.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

"H ΠΑΕ ΑΡΗΣ με έκπληξη ενημερώθηκε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός με αφορμή την παρουσία των φιλάθλων μας στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Σε ένα παιχνίδι όπου όλη η Ελλάδα (και μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης του ΣΚΑΙ) υποκλίθηκε στην υποδειγματική συμπεριφορά των οπαδών του ΑΡΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός προφανώς ψάχνοντας άλλοθι μετά τις αποδοκιμασίες των δικών της φιλάθλων εναντίον της, εξέδωσε μία ανακοίνωση πέρα για πέρα αναληθή. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέλαβε επίσημα 1900 εισιτήρια για την θύρα 6 του γηπέδου τα οποία μάλιστα η ΠΑΕ Πανθρακικός κοστολόγησε με 25 ευρώ (όταν στα πέταλα του Αλιάνζ Αρίνα με την Μπάγερν κόστιζε 15!). Οι οπαδοί μας φιλοξενήθηκαν στην συγκεκριμένη θύρα χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα, όπως άλλωστε σημειώνεται και στις σχετικές εκθέσεις των παρατηρητών.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για φιλάθλους που βρέθηκαν σε άλλες κερκίδες. Ωστόσο προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελε να επισημάνει ότι οι φίλαθλοι που είχαν διακριτικά του ΑΡΗ και βρέθηκαν μεμονωμένα στο γήπεδο ΑΓΟΡΑΣΑΝ χωρίς κανένα πρόβλημα τα εισιτήρια για την θύρα 5 και την σκεπαστή (των 25 και 30 ευρώ) από τα εκδοτήρια του γηπέδου και πήραν τις θέσεις που αναλογούσαν στα εισιτήριά τους στο γήπεδο. ’λλωστε χωρίς να το. καταλάβει το παραδέχεται και η ΠΑΕ Πανθρακικός καθώς από τα συνολικά 750 ελεύθερα εισιτήρια για αυτές τις θύρες (όχι τα ανταλλακτικά) σημειώνει ότι πούλησε τα 675 και φαίνεται πολύ καλά σε ποιους. Η ΠΑΕ Πανθρακικός εισέπραξε κανονικά τα χρήματα από όλα τα εισιτήρια, γέμισε τα ταμεία της και όταν υπήρξε η έντονη αντίδραση των λιγοστών οπαδών της που ήταν μειοψηφία στο γήπεδό τους( τα περισσότερα εισιτήρια σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιστράφηκαν από το πέταλο των οπαδών της) προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Να σημειωθεί ότι "η επίθεση" των φίλων του Πανθρακικού ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ προς τους διοικούντες της ομάδας τους και ΟΧΙ προς οπαδούς του ΑΡΗ, με τους οποίους δεν υπήρξε καμία αντιδικία καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση στο γήπεδο της ΠΑΕ Πανθρακικός, υπεύθυνη για την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες, είναι η ΠΑΕ Πανθρακικός, όπως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι στο Κλ. Βικελίδης. Για αυτό άλλωστε καρπώθηκε και τις εισπράξεις του αγώνα η ομάδα της Κομοτηνής.

Επιπλέον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ λόγω της. έκκλησης προστασίας από την ΠΑΕ Πανθρακικός, μετά. παραδειγμάτων θα ήθελε να απευθύνει το παρακάτω ερώτημα. Ως πότε επιτέλους οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων όπως του ΑΡΗ θα καλούνται να πληρώνουν 25 ευρώ για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα εκτός έδρας σε τριτοκοσμικά γήπεδα όταν στην Ευρώπη το κόστος είναι πολύ μικρότερο; Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι υπέρμαχος των γεμάτων γηπέδων και των μετακινήσεων όλων των φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα. Αισθάνεται λύπη για το γεγονός ότι μία ομάδα που εκπροσωπεί μία πόλη όπως η Κομοτηνή (της οποίας όλα τα μαγαζιά γέμισαν και απέκτησαν ζωή, αλλά και τεράστια έσοδα το Σάββατο) αντί να συγχαρεί τον κόσμο του ΑΡΗ για την υποδειγματική του συμπεριφορά, προσπαθεί να του φορτώσει δικά της λάθη. Τέλος θα ήταν καλό οι διοικούντες της ΠΑΕ Πανθρακικός πριν προβούν σε τέτοιες ανακοινώσεις να διαβάζουν τις δηλώσεις του προπονητή και των παικτών τους. Εκτός αν και οι οπαδοί της Μαρσέιγ που "είναι οι μοναδικοί που συγκρίνονται με τους οπαδούς του ΑΡΗ" κατά δήλωση του κ. Καρτιέ, μπαίνουν στα γήπεδα χωρίς εισιτήρια."


  • Την πρόταση που δέχθηκε αντιμετωπίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ εξετάζει η διοίκηση της ΠΑΕ Aρης. Η κάτοχος του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, πριν μετονομαστεί φέτος σε Γιουρόπα Λίγκ (πρόσφατα ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης) προτείνει να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να δώσει μία σειρά από φιλικούς αγώνες. Ο Aρης εξετάζει με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει μια από τις σημαντικές ομάδες στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

  • Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του Αρη επανέρχονται σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις. Απόντες θα είναι οι διεθνείς Αμπρέου, Σηφάκης που έχουν ενσωματωθεί με τα εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ουρουγουάης και της Ελλάδας αντίστοιχα. Ο Ιομάρ Μαζίνιο αποφάσισε ο Κριστιάν Νασούτι που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Καβάλα την 10η αγωνιστική στο Κλ. Βικελίδης.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: