Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

HΡΑΚΛΗΣ:ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΥ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, εξαιτίας επαγγελματικών λόγων, οι οποίοι προέκυψαν προσφάτως.

Φώτης Κορκόβελος.


Αγανάκτηση
Εχθές αργά το βράδυ οπαδοί του Ηρακλή αποδοκίμασαν παίκτες προπονητή και σιναφί για τις εμφανίσεις του τελευταίου μήνα,ενώ αστυνομική δύναμη απόθησε τους οπαδούς .
Ο Ολεγκ Προτάσοφ έχει την εμονή να βάζει τον Κονέ ο οποίος ξέρει μπάλα αλλά δεν έχει δήξει μέχρι τώρα από τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα των κυανολέυκων.Ατυχέστατες οι δηλώσεις Προτάσοφ στην συνέντευξη τύπου πρίν το ντέρμπι της Τούμπας και οι εμονές που έχει με μερικούς ποδοσφαιριστές οι οποιίοι είναι ντεφορμέ π.χ Ντίκα ο οποίος εχθές ηταν εκτός παιχνιδιού όπως και με τους ¨Αργονάυτες¨στην Καβάλα!Πλέον το παιχνίδη με τον Πανιώνιο μοιάζει ως κομβικό.

Ψιθυροι
*Οι έμονες ιδέες του Ολεγκ αποδίδονται λάθος μέχρι στιγμής,αυτό πρέπει να το διορθώσει πρίν είναι αργά.

*Αγανάκτηση επικρατεί στον κόσμο για την εμφάνιση της ομάδας στα εκτός έδρας παχνίδια κόντα σε ΑΕΚ ,Καβάλα και ΠΑΟΚ.Η ομάδα πρέπει να ανακάμψει γρήγορα γιατί έρχονται ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

*Απαράδεκτη η διατησία Παμπορίδη.....!Δεν είδε τίποτα στα τάκλιν τις αντιπάλου ομάδας και στο σκληρό παιχνίδη.Δεν έδωσε κάρτες και πολλά ακόμη....!

*To μπάσκετ αύριο παίζει Κύπελλο με Ηλυσιακό αν περάσει παίζει με Ολυμπιάδα η Εσπερο και με νίκη στα δυο παιχνίδια κάνει υπερβαση για final 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια: