Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Κρ. Ρονάλντο: «Υπέφερα όταν το έβλεπα από την τηλεόραση»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Απογοητευμένος από την ήττα (2-1) της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Σεβίλλης εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στην «AS» κατά την άφιξή του στην Πορτογαλία. Ο 25χρονος κλήθηκε από τον Κάρλος Κεϊρός για να ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής του ομάδας εν όψει των τελευταίων αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην Ουγγαρία και τη Μάλτα. Παρόλα αυτά, τα επόμενα παιχνίδια των Ιβήρων βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε στο δεξί πόδι.

«Είδα το παιχνίδι της Ρεάλ με την οικογένειά μου και υπέφερα πολύ. Στο τέλος, ήμουν πολύ στενοχωρημένος από την ήττα», ήταν αρχικά τα λόγια του Ρονάλντο για το κυριακάτικο ματς των «μερένχες» και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Το γεγονός ότι ηττηθήκαμε από τη Σεβίλλη δεν θα μας αναγκάσει να παραδώσουμε τα όπλα».

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ, αφού γιόρτασε στη Λισαβόνα τα γενέθλια της αδερφής του, Κάτια. Ερωτηθείς αν η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει φαβορί για το πρωτάθλημα στην Primera Division, απάντησε: «Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί. Ταμείο κάνουμε στο τέλος της σεζόν».

Όσον αφορά την φυσική του κατάσταση, ο 25χρονος συνεχίζει την αποθεραπεία του με τον φυσικοθεραπευτή της εθνικής Πορτογαλίας, Αντόνιο Γκασπάρ. Ο Ρονάλντο πήγε στη συγκέντρωση της ομάδας, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Η πορεία του τραυματισμού μου πάει καλά και νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου (με την Ουγγαρία)», κατέληξε ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ.

Από την πλευρά του, ο γιατρός των Ιβήρων, ανέφερε: «Είμαστε αισιόδοξοι για το διάστρεμμά του. Πιστεύουμε ότι θα παίξει το Σάββατο, αλλά την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα για να δούμε την κατάστασή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: