Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Λίνο: "Θα ανέβει η ομάδα"


Επιμέλεια: Δ.Μ.


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Λίνο και αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη επί του Ηρακλή και στην επίδραση που είχε στην ομάδα, ο μπακ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα δεν ήταν τυχερή απλά κυνήγησε την νίκη μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε, ανέφερε επίσης ότι όλοι στην ομάδα θεωρούν πως η νίκη έδιωξε την γκίνια που υπήρχε φέτος στον ΠΑΟΚ ενώ παραδέχθηκε ότι έκανε καλό στην ομάδα η επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση πριν από λίγες ημέρες


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Λίνο και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία με τους συντελεστές της εκπομπής.
Μιλώντας αρχικά για τον χθεσινό αγώνα, ο Λίνο τόνισε :
«Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος χθες και δίκαια πήρε την νίκη. Προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες και δεν ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε στο τέλος, απλά πιστεύαμε στην νίκη και την κυνηγήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο αλλά και κίνητρο να συνεχίσουμε, να προχωρήσουμε μπροστά ενώ είναι πολύ σημαντική γιατί μας ανέβασε και στην βαθμολογία»
Σε ερώτηση, αν υπήρχε πολύ άγχος και πίεση στην ομάδα για να κερδίσει οπωσδήποτε το παιχνίδι, ο Λίνο ανέφερε :
«Ο ΠΑΟΚ κάθε φορά που αγωνίζεται θέλει την νίκη και εμείς οι παίκτες δεν αφήνουμε να μας παρασύρει η πίεση και το άγχος για την νίκη που υπάρχει. Χθες πάντως στο 1ο ημίχρονο είχαμε μια νευρικότητα αλλά στο 2ο ημίχρονο ηρεμήσαμε αρκετά, παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε τελικά τον αγώνα. Αυτό μας έδωσε δύναμη, κουράγιο αλλά και θέληση για να προχωρήσουμε και να πάμε την ομάδα ψηλότερα στην συνέχεια»
Αναφερόμενος στην συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Λίνο είπε :
«Νομίζω θα ανέβει η ομάδα κι άλλο στην συνέχεια καθώς θα έχουμε πολλές επιστροφές παικτών στην συνέχεια ενώ θα έχουμε και πολλές μέρες στην διάθεση μας για να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια. Η χθεσινή νίκη μας έδωσε ηρεμία ως ομάδα αλλά και περισσότερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, όχι πως δεν είχαμε φυσικά απλά τώρα όλοι θεωρούμε ότι έφυγε η γκίνια που είχε η ομάδα. Τα πόδια μας λοιπόν θα είναι πιο λυμένα στην συνέχεια και θα παίξουμε πολύ καλύτερα πιστεύω στους αγώνες που ακολουθούν και θα μπορέσουμε να κάνουμε πολύ πιο εύκολα γκολ τις ευκαιρίες που πραγματοποιούμε στους αγώνες»
Σε ερώτηση για την κριτική που δέχθηκε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιάνος μπακ ανέφερε :
«Δεν ήμουν τόσο καλός είναι η αλήθεια ενώ η κριτική είναι δικαίωμα όλων και ειδικά των οπαδών. Προσωπικά πάντως δεν ασχολούμαι με αυτά, άλλωστε ξέρω πολύ καλά πότε ήμουν καλός και πότε όχι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως ολόκληρη η ομάδα δεν φάνηκε τόσο συγκεντρωμένη, τώρα όμως όλα αυτά είναι στο παρελθόν και εμείς κοιτάμε μπροστά, θέλουμε να δείξουμε την αξία μας, να πάρουμε νίκες στα παιχνίδια και η ομάδα να ανέβει ψηλότερα»
Κλείνοντας την κουβέντα, ο Λίνο αναφέρθηκε στην επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση πριν από λίγες μέρες και τόνισε τα εξής :
«Σίγουρα δεν ήταν κάτι συνηθισμένο αυτό που συνέβη στην προπόνηση τότε, προσωπικά δεν είχα συναντήσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου. Νομίζω όμως ότι τελικά αυτό μας έκανε καλό, οι οπαδοί άλλωστε ήρθαν με πολύ καλές προθέσεις και κάναμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Στόχος τους ήταν να βοηθήσουν την ομάδα και οι παίκτες όλοι το καταλάβαμε αυτό, επίσης αυτό έφερε μεγάλη ηρεμία στην ομάδα γιατί οι παίκτες κατάλαβαν ότι οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα και είναι στο πλευρό μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: